Harga Mesin Pabrik Harga Mesin 23670-30170 295900-0190 Injektor Bahan Bakar Diesel 23670-30170 Kanggo Penjualan Panas

Detail Produk

Tag Produk

Harga Mesin Pabrik Harga Mesin 23670-30170 295900-0190 Injektor Bahan Bakar Diesel 23670-30170 Kanggo Penjualan Panas
Merek: Nine / denso
Nomer Bagéan: 23670-30170
Bobot: 0,8
Aplikasi: TOYOTA Hilux 1KD

Apa Umpan Balik Pelanggan?
"Rega wajar."
"Duwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan instalasi teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan wangsulan profesional."
"Nalika nyoba, aku tuku 2 set Injektor Pabrik Cilik, Minangka biasane 3 wulan kudu ngganti. Apamaneh nalika ngganti komponen, aku butuh dhuwit kanggo buruh, tegese mesinku setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 set injektor saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa masalah. Yen tenang lan akuntan, kita bisa entuk asil bandhing kanthi gampang. "
"2 nyetel bagean pabrik + biaya buruh> 1 set merek sangang bagean. Kajaba yen aku njupuk komponen pabrik cilik, pungkasane aku nggawe kesan sing ora apik kanggo klien ..."

Napa Pilih Kita
Suplemen sampeyan duwe pengalaman luwih saka 50 taun
Supplier sampeyan lulus ISO / TS16949
sampeyan bisa njaluk layanan profesional sadurunge lan sawise didol
supplier sampeyan duwe kredit sing apik ing bisnis bagean diesel
sampeyan bisa entuk rega sing cukup
sampeyan bisa entuk garansi kanggo produk pesanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita