Bahmueller kanggo nozel lan spesifikasi katup injektor 2

GRINDING INTERNAL BODY NOZZLE
Mesin Twinner 2 stasiun (2 unit grinding ing basis mesin siji) setengah saka wektu siklus karo investasi proporsional kurang
stasiun mriksa dimensi terpadu ing 4 tingkat kanggo koreksi wangun lan diameteripun paralelisme terarah < 1µm
grinding adaptif = evaluasi osilasi kanggo ngurangi wektu spark out modifikasi wektu siklus utawa optimasi kira-kira. 3 sek.
ngawasi kurva amplop kanggo pangenalan rusak alat penghapusan sampah amarga irregularities
KOMPONEN KATUP INJEKTOR
ngrakit roller dawa total 100mm +/- 0,02 cmk 1,67
sumbu hidrostatik concentricity kanggo diameteripun wadhah 0,02mm cmk 1,67
wheel mecah external karo CBN diameteripun -0,005mm cmk 1,67
klamben puteran wangun area ing sisih planar (radius) 0,004mm cmk 1,67
  wektu siklus kalebu. loading otomatis + klamben: 8 sec. 
VALVE BODY
masang 250.000 1 / min spindle frekuensi kanggo 1mm bore grinding coaxiality, jog kanggo bore < 0,7µm
planar finishing spindle kanggo nyegah clamping luwih permukaan bidang Ra < 0,05µm
stasiun mriksa dimensi kanggo verifikasi longitudinal lan diameteripun flatness bidang < 2 μm
chuck aksial karo kompensasi centering radial kanggo clamping bores non-konsentris sudut tengen <2µm

Wektu kirim: Jun-04-2019