Bahmueller kanggo muncung lan katup injeksi injector 2

GRINDING INTERNAL BADAN NOZZLE
2 stasiun Mesin Twinner (2 unit giling ing siji mesin mesin) setengah wektu siklus kanthi investasi proporsional sing kurang
stasiun mriksa dimensi terintegrasi ing 4 level kanggo koreksi bentuk lan diameter paralelisme diarahake <1µm
grinding adaptif = evaluasi osilasi kanggo nyuda wektu suda modifikasi wektu siklus utawa optimasi kira-kira. 3 detik
Pemantauan kurva envelope kanggo pangenalan rusak piranti ngilangi limbah amarga ana cacat
KOMPONEN VALVE INJEKTOR
Déwan rol dawane 100mm +/- 0,02 cmk 1,67
sumbu hidrostatik concentricity kanggo diameter wadhah 0,02mm cmk 1,67
roda mecah eksternal karo CBN diameteripun -0.005mm cmk 1,67
klamben muter bentuk area ing sisih planar (radius) 0,004mm cmk 1,67
  wektu siklus loading otomatis + klamben: 8 sec 
KANGGO VALVE
lebokake 250.000 1 / menit spindle frekuensi kanggo grinding bolongan 1mm coaxiality, kursi kanggo bolongan <0.7µm
planar finind spindle kanggo nyegah clamping luwih permukaan pesawat Ra <0,05 0.0m
stasiun mriksa dimensi kanggo verifikasi longitudinal lan diameter flatness pesawat <2 μm
chuck axial kanthi ganti rugi pusat kanggo clores non-concentric sudut tengen <2µm

Wektu kirim: Jun-04-2019