Babagan Kita

LIAOCHENG JIUJIUJIAYI FUEL INJECTION CO., LTD

Injeksi bahan bakar Liaocheng jiujiujiayi Co, Ltd nemokake Liaocheng, Shandong.it minangka salah sawijining perusahaan Grup. Grup kasebut kalebu telu perusahaan suster.

1) Liaocheng Jiujiujiayi Imp. & Exp.Co., Ltd.

2) Liaocheng Jiujiujiayi Fuel Injection Co, Ltd

3) World Union Group Limited

Minangka Pabrik sing teknologi kanthi teknologi, kita mesthi dipandu pasar, luwih dhisik, nambah kualitas produk terus-terusan, wis entuk level kualitas ing industri injeksi bahan bakar.

Produk utama Jiujiujiayi yaiku: pompa diesel, injeksi diesel, noel diesel, katup injektor, katup solenoide injektor, katup pengukur pompa, katup kontrol sedhot pompa / SCV, plunger diesel lan katup pangiriman. saliyane iku, nyedhiyakake pompa suntikan & layanan ngasilake injector. Produk kasebut didol menyang Eropa, AS, Amerika tengah lan kidul, Asia Tenggara lan Afrika. Kualitas barang disetujoni dening para pelanggan ing wilayah kasebut.

Jiujiujiayi nganggep kualitas minangka urip, Kredit sing apik minangka jiwa, kasuksesan sampeyan dadi tugas. Kita wis ngupayakake upaya kanggo nyuda biaya panggunaan.

2
3

Sing bisa diwenehake
Barang asal China sing paling apik
Layanan sadurunge lan sawise didol
Layanan Pangiriman Cepet
Rega Pasokan Saingan

Napa Milih Kita
Edisi peralatan produksi paling apik lan paling anyar
Mutu kualitas produk
Rega Pasar sing Lumayan
Profesional lan cepet sadurunge lan sawise layanan penjualan
China Diesel Top 3
Sertifikat CE lan ISO / TS16949
Pangiriman Cepet

Pameran

4

Sertifikat

certifications
certifications1