Babagan Kita

Liaocheng Jiujiujiayi Fuel Injection Co LTD

Liaocheng Jiujiujiayi Fuel Injection Co LTD nemokake Liaocheng, Shandong.it minangka salah sawijining perusahaan Grup. Grup kasebut kalebu rong perusahaan.

1) Injeksi Bahan Bakar Liaocheng Jiujiujiayi Co LTD

2) Grup Uni Dunia Terbatas

Minangka pabrikan intensif teknologi, kita mesthi dipandu karo pasar, maju kanthi jaman, nambah kualitas produk kanthi terus-terusan, wis entuk level kualitas paling dhuwur ing industri injeksi bahan bakar.

Produk utama Jiujiujiayi yaiku: pompa diesel, injeksi diesel, noel diesel, katup injektor, katup solenoide injektor, katup pengukur pompa, katup kontrol sedhot pompa / SCV, plunger diesel lan katup pangiriman. menapa malih kita nyuplai layanan pembuatan ulang injeksi & injeksi. Produk kasebut didol menyang Eropa, USA, Amerika tengah lan kidul, Asia Tenggara lan Afrika. Kualitas barang disetujoni dening para pelanggan ing wilayah kasebut.

Jiujiujiayi nganggep kualitas minangka urip, Kredit Apik minangka jiwa, kasuksesan sampeyan dadi tugas. Kita wis ngupayakake nyuda biaya panggunaan sampeyan.

2
3

Apa sing bisa diwenehake
Barang asal China sing paling apik
Layanan sadurunge lan sawise didol
Layanan Pangiriman Cepet
Rega Pasar Kompetitif

Napa Pilih Kita
Edisi peralatan produksi paling apik lan paling anyar
Kualitas produk paling apik
Rega Pasar sing Lumayan
Layanan profesional sadurunge lan sawise didol
China Diesel Top 3
Sertifikat CE lan ISO / TS16949
Pangiriman Cepet

Pameran

4

Sertifikat

certifications
certifications1