Warta perusahaan

  • Russia Customer Visit Our Company

    Kunjungan Pelanggan Rusia ing Perusahaan

    2019.10.25th pelanggan iki ngunjungi pabrik kita, dheweke pancen marem peralatan produksi kita. Amarga peralatan kita minangka merek sing paling misuwur ing saindenging jagad, uga minangka edition paling anyar. Kanthi cara iki, kita bisa nggawe manawa produksi akurat. Kita duwe ahli teknis paling trampil ing China. Ora mung duwe kualitas ...
    Waca liyane
  • Bahmueller for nozzles and injector valve specification 1

    Bahmueller kanggo muncung lan katup injeksi injector 1

    Komponen tartamtu lan fitur proses Iki ngidini kita entuk: NEZEL NOZZLE (SEAT & MATCH GRINDING) CBN siklus puteran giling <15s 2 diameter pengukuran proses diameter <0.3µm piezo tailstock guide diameter kekarutan Ra <0,06m pre-ukur. ..
    Waca liyane
  • Bahmueller for nozzles and injector valve specification 2

    Bahmueller kanggo muncung lan katup injeksi injector 2

    Mesin GRNING INTERNAL BODY BODY 2 stasiun mesin Twinner (2 unit grinding ing siji pangkalan mesin) nganti setengah wektu siklus kanthi stasiun cek dimensi integrasi investasi proporsional sing kurang proporsional ing 4 level kanggo koreksi bentuk lan diameter paralelisme sing diarahake <1 mm adaptif grinding = osc ...
    Waca liyane