Warta perusahaan

  • Nine diesel / jiujiujiayi preian kabar

    1 okt nganti 7 okt iku preian dina nasional.
    Waca liyane
  • China Origin Bosch Piezo Nozzle Is Coming

    Nozzle Bosch Piezo Asal China Teka

    China Asal Bosch Piezo Nozzle Punika Rawuh Aplikasi Injectors 0445116014 AudiPorsche CayenneVW Touareg 0445116015 0445116022 0445115014 0445116047 0445116010 CJAA, TDI, 5K1 2.0d VW Golf 0445116011 986435367 0445116012 landrover, Citroen C5C6, Peugeot 407 landrover, Cit ...
    Waca liyane
  • New Valve Set F00VC01200 F00VC01201 Is Testing

    Set Katup Anyar F00VC01200 F00VC01201 Tes

    Nine Brand Valve Set F00VC01200 For Injector 0445110351, F00VC01201 For injector 0445110418 bakal diprodhuksi metu. Sugeng rawuh pelanggan pitakon lan pesenan.thx    
    Waca liyane
  • Delivery to Southeast Asia

    Pangiriman menyang Asia Tenggara

    Pasar Tenggara minangka pasar tradisional jiujiujiayi. Produk yaiku: Pompa Diesel, Injektor Diesel, Nozzle Diesel, Katup Pengiriman, elemen pompa Diesel dll
    Waca liyane
  • Jiujiujiayi 2020 katon maneh

    2020 minangka taun khusus, perusahaan ekspor ngadhepi tantangan sing abot. Jiujiujiayi entuk kesempatan lan nampa tantangan. Injektor diesel, pompa diesel, nozzle rel umum, katup kontrol injektor, lan solenoid injektor .Jumlah penjualan ekspor mundhak 15% saka 2019.
    Waca liyane
  • Jiujiujiayi take part in web fair

    Jiujiujiayi melu pameran web

    Dec.9th Liaocheng Jiujiujiayi Precision Co., Ltd Njupuk bagéyan ing ban lan auto parts web fair.The pelanggan saka Viet Nam lan Africa.Web Fair related jinis Tyre, auto parts. Kalebu produk kami Diesel Injector, diesel injector pump, Diesel Nozzle, diesel injector control valve, injector solenoid v...
    Waca liyane
  • Russia Customer Visit Our Company

    Pelanggan Rusia Ngunjungi Perusahaan Kita

    2019.10.25 pelanggan iki ngunjungi pabrik kita, dheweke banget gawe marem peralatan produksi kita. Amarga peralatan kita merek paling misuwur ing saindenging jagad, uga edisi paling anyar. Kanthi cara iki, kita bisa nggawe manawa produksi akurat. Kita duwe ahli teknis paling trampil ing China. Ora mung duwe kualitas apik, t ...
    Waca liyane
  • Bahmueller for nozzles and injector valve specification 1

    Bahmueller kanggo nozel lan katup injektor spesifikasi 1

    Komponen spesifik lan fitur proses Iki ngidini kita entuk: JARUM NOZZLE (SEAT & MATCH GRINDING) CBN grinding wheel cycle times < 15s 2 diameter in-process measurement head straightness < 0.3µm piezo tailstock guide diameter roughnesses Ra < 0.06µm pra-ukuran. ..
    Waca liyane
  • Bahmueller for nozzles and injector valve specification 2

    Bahmueller kanggo nozel lan spesifikasi katup injektor 2

    NOZZLE BODY INTERNAL GRINDING 2 stasiun Mesin Twinner (2 unit grinding ing siji basis mesin) setengah saka wektu siklus karo investasi kurang proporsional stasiun mriksa dimensi terpadu ing 4 tingkat kanggo wangun lan koreksi diameteripun diarahake paralelisme <1µm adaptif grinding = osc...
    Waca liyane