Liaocheng Jiujiujiayi Fuel Injection Co LTD

kita wis ngupayakake nyuda biaya panggunaan sampeyan.

Jiujiujiayi nganggep kualitas minangka urip,
Kredit sing apik minangka jiwa, sukses sampeyan dadi tugas

Kumpeni

Pambuka

Produk utama Jiujiujiayi yaiku: pompa diesel, injeksi diesel, noel diesel, katup injektor, katup solenoide injektor, katup pengukur pompa, katup kontrol sedhot pompa / SCV, plunger diesel lan katup pangiriman. menapa malih kita nyuplai layanan pembuatan ulang injeksi & injeksi. Produk kasebut didol menyang Eropa, USA, Amerika tengah lan kidul, Asia Tenggara lan Afrika. Kualitas barang disetujoni dening para pelanggan ing wilayah kasebut.

bubar

PAWARTA

  • FAQ Injektor Diesel

    Apa injeksi solar bisa direnovasi? iku gumantung ing endi injeksi diesel brocken. yen noel diesel, solenoid, katup kontrol ora bisa digunakake. bisa direnovasi lan didandani. yen inti brik ing awak, luwih akeh ganti bagean brocken sing regane luwih dhuwur utawa padha karo suntik diesel anyar. suntik bisa ...

  • Pompa siap dikirim

    pompa kita ngenteni dikemas.    

  • Pangiriman menyang Tenggara

    Pasar SouthEast minangka pasar dagang jiujiujiayi. Produk yaiku: Pompa Diesel, Injektor Diesel, Noel Diesel, Katup Pengiriman, elemen pompa Diesel lsp

  • F00ZC01502 Control Valve Set kanggo produksi wiwitan 0445110369

    Katup F00ZC01502 disetel sawise tes lan tes sampel, kualitas pungkasan dikendhaleni lan tetep. pabrik kita wiwit diproduksi kanthi batch.

  • Set katup kontrol F00ZC01319 dikembangake

    Miturut syarat pasar, perusahaan kami nggawe set katup F00ZC01319.