Liaocheng Jiujiujiayi Fuel Injection Co, Ltd

kita wis ngupayakake nyuda biaya panggunaan sampeyan.

Jiujiujiayi nganggep kualitas minangka urip,
Kredit sing apik minangka jiwa, sukses sampeyan dadi tugas

Kumpeni

Pambuka

Produk utama Jiujiujiayi yaiku: pompa diesel, injeksi diesel, noel diesel, katup injektor, katup solenoide injektor, katup pengukur pompa, katup kontrol sedhot pompa / SCV, plunger diesel lan katup pangiriman. saliyane iku, nyedhiyakake pompa suntikan & layanan ngasilake injector. Produk kasebut didol menyang Eropa, AS, Amerika tengah lan kidul, Asia Tenggara lan Afrika. Kualitas barang disetujoni dening para pelanggan ing wilayah kasebut.

bubar

BALITA

  • Kunjungan Pelanggan Rusia ing Perusahaan

    2019.10.25th pelanggan iki ngunjungi pabrik kita, dheweke pancen marem peralatan produksi kita. Amarga peralatan kita minangka merek sing paling misuwur ing saindenging jagad, uga minangka edition paling anyar. Kanthi cara iki, kita bisa nggawe manawa produksi akurat. Kita duwe ahli teknis paling trampil ing China. Ora mung duwe kualitas ...

  • Bahmueller kanggo muncung lan katup injeksi injector 1

    Komponen tartamtu lan fitur proses Iki ngidini kita entuk: NEZEL NOZZLE (SEAT & MATCH GRINDING) CBN siklus puteran giling <15s 2 diameter pengukuran proses diameter <0.3µm piezo tailstock guide diameter kekarutan Ra <0,06m pre-ukur. ..

  • Bahmueller kanggo muncung lan katup injeksi injector 2

    Mesin GRNING INTERNAL BODY BODY 2 stasiun mesin Twinner (2 unit grinding ing siji pangkalan mesin) nganti setengah wektu siklus kanthi stasiun cek dimensi integrasi investasi proporsional sing kurang proporsional ing 4 level kanggo koreksi bentuk lan diameter paralelisme sing diarahake <1 mm adaptif grinding = osc ...