Hubungi Kita

Liaocheng Jiujiujiayi Fuel Injection Co, Ltd

Alamat

NO.1, LIUYUAN JALAN BULAN, LIAOCHENG, SHANDONG, CN 252000

Telpon

0086-13963570697

0086-635-8856269

Jam

Senin-Setu: 9am nganti 6pm

Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita