Hubungi Kita

Liaocheng Jiujiujiayi Fuel Injection Co LTD

Alamat

NO.1, LIUYUAN ROOT UTARA, LIAOCHENG, SHANDONG, CN 252000

Telpon

0086-13963570697

0086-635-8856269

Jam

Senen-Setu: 9.00 nganti 18.00

Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita