FAQ

FAQ

PITUKSAN SEMASA DIPENGGALKE

Regane opo

Rega kita tundhuk gumantung saka sumber lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional supaya jumlah pesenan minimal. Yen sampeyan pengin didol maneh nanging kanthi jumlah luwih sithik, disaranake sampeyan mriksa situs web

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Konstitusi; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal kira-kira 7 dina. Kanggo produksi massa, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pambayaran simpenan. Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen wektu timbal kita ora cocog karo tenggat wektu, coba waca sarat sampeyan. Ing kabeh keadaan, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing paling kasus, kita bisa nglakoni.

Apa cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
30% deposit awal, imbangan 70% marang salinan B / L.

Apa njamin produk kasebut?

We njamin bahan lan kerjane. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ing babar pisan utawa ora, budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanggo kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor kanthi kualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pengin kerja sama kita?