Suku Cadang Mobil Injektor Bahan Bakar Rel Umum 23670-30050 095000-5881 095000-5660 Kanthi Kinerja Apik

Detail Produk

Tag Produk

Suku Cadang Mobil Injektor Bahan Bakar Rel Umum 23670-30050 095000-5881 095000-5660 Kanthi Kinerja Apik
Merek: Nine / denso
Nomer Bagéan: 23670-30050
Bobot: 0,8
Aplikasi: TOYOTA Hiace 2KD

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun Maksimal 20 taun
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Merek Pasar Omah
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Layanan sadurunge lan sawise didol Profesional lan cepet 95% Sadurunge didol uga ok, Nanging Layanan sawise didol ora sampurna
Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
Regane Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun

Kiriman
1.1kg nganti 45kgs kanthi pengiriman ekspres. Kayata DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2,45kgs nganti 500kgs kanthi Air.
3.500kgs liyane, liwat segara, kanthi dharatan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita