Suku Cadang Mobil Injektor Bahan Bakar Rel Umum 23670-30050 095000-5881 095000-5660 Kanthi Kinerja Apik

Detail Produk

Tag Product

Suku Cadang Mobil Injektor Bahan Bakar Rel Umum 23670-30050 095000-5881 095000-5660 Kanthi Kinerja Apik
Merek: Nine / denso
Nomer bagean: 23670-30050
Bobot: 0,8
Aplikasi: TOYOTA Hiace 2KD

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun 20 taun maksimal
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Brand Market ngarep
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Sadurunge lan sawise Layanan Layanan Profesional lan cepet 95% Sadurunge adol uga ok, Nanging Sawise layanan adol ora sampurna
Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
Rega Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun

Pengiriman
1.1kg nganti 45kg kanthi kiriman ekspres.such minangka DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2.45kg nganti 500kg dening Air.
3,500kg luwih, miturut segara, kanthi daratan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita