Injektor Rel Umum Bosch 0445120394 0 445 120 394

Detail Produk

Tag Produk

injeksi rel umum bosch 0445120394 0 445 120 394
Merek: Nine / Bosch
Nomer Bagéan: 0445120394
Nomer Nozel: DLLA149P2166
Nomer Katup Kontrol: F 00R J02 035
Bobot: 0,8 kg
Aplikasi: FAWDE

Apa Umpan Balik Pelanggan?
"Rega wajar."
"Duwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan wangsulan profesional."
"Nalika nyoba, aku tuku 2 set Injektor Pabrik Cilik, Minangka biasane 3 wulan kudu ngganti. Apamaneh nalika ngganti komponen, aku butuh dhuwit kanggo mbayar buruh, tegese, mesinku kerja setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 set injektor saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa ana masalah. Yen tenang lan akuntan, kita bisa entuk asil bandhing kanthi gampang. "
"2 nyetel bagean pabrik + biaya buruh> 1 set merek sangang bagean. Kajaba yen aku njupuk komponen pabrik cilik, pungkasane aku nggawe kesan kualitas sing ora apik kanggo klien ..."

Kiriman
1. 1kg nganti 45kgs kanthi pengiriman ekspres. Kayata DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2. 45kgs nganti 500kgs nganggo Air.
3. 500kgs liyane, liwat segara, kanthi dharatan

Napa Pilih Kita
Suplemen sampeyan duwe pengalaman luwih saka 50 taun
Pemasok sampeyan lulus ISO / TS16949
sampeyan bisa njaluk layanan profesional sadurunge lan sawise didol
supplier sampeyan duwe kredit sing apik ing bisnis bagean solar
sampeyan bisa entuk rega sing cukup
sampeyan bisa entuk garansi kanggo produk pesanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita