Injektor Rel Umum Bosch 0445120394 0 445 120 394

Detail Produk

Tag Product

injeksi umum rel suntor 0445120394 0 445 120 394
Merek: Nine / Bosch
Nomer Bilangan: 0445120394
Nomer Nozel: DLLA149P2166
Nomer Katup Kontrol: F 00R J02 035
Bobot: 0,8kgs
Aplikasi: FAWDE

Apa Maklum balas Pelanggan?
"Rega wajar."
"Duwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan wangsulan profesional."
"Nalika nyoba, aku tuku 2 set Injektor Pabrik Cilik, Minangka biasane 3 wulan kudu ngganti. Apamaneh nalika ngganti komponen, aku butuh dhuwit kanggo mbayar buruh, tegese, mesinku kerja setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 set injektor saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa masalah. Yen kita tenang lan akuntan, kita bisa entuk asil komporasi kanthi gampang. "
"2 ngeset bagean pabrik + biaya buruh> 1 nyetel rega sangang rega rega. Yen luwih saka bagean pabrik cilik, pungkasane aku nggawe kesan kualitas kanggo klien ..."

Pengiriman
1. 1kg nganti 45kgs kanthi pengiriman ekspres. Kayata DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2. 45kg nganti 500kg dening Air.
3. 500kgs liyane, liwat segara, kanthi dharatan

Napa Milih Kita
Suplemen sampeyan duwe pengalaman luwih saka 50 taun
Pemasok sampeyan ngliwati ISO / TS16949
sampeyan bisa entuk profesional sadurunge lan sawise layanan adol
supplier sampeyan duwe kredit sing apik ing bisnis bagean diesel
sampeyan bisa entuk rega cukup
sampeyan bisa entuk garansi kanggo produk pesanan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita