Injector Pensil Caterpillar 23600-59105

Detail Produk

Tag Produk

Injector Pensil Caterpillar 23600-59105
Merek: Nine Utawa Uler
Nomer Bagéan: 23600-59105
Pabrik: Caterpillar / Nine Diesel
Bobot: 0,4kg

Apa Umpan Balik Pelanggan?
"Rega wajar."
"Duwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan wangsulan profesional."
"Nalika nyoba, aku tuku 2 set Injektor Pabrik Cilik, Minangka biasane 3 wulan kudu ngganti. Apamaneh nalika ngganti komponen, aku butuh dhuwit kanggo buruh, tegese mesinku setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 set injeksi saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa masalah. Yen tenang lan akuntan, kita bisa entuk asil bandhing kanthi gampang. "
"2 set bagian pabrik + biaya buruh> 1 set merek sangang bagean. Menapa malih yen njupuk komponen pabrik cilik, pungkasane aku nggawe kesan kualitas sing ora apik kanggo klien…

Napa Pilih Kita
Suplemen sampeyan duwe pengalaman luwih saka 50 taun
Pemasok sampeyan lulus ISO / TS16949
sampeyan bisa njaluk layanan profesional sadurunge lan sawise didol
supplier sampeyan duwe kredit sing apik ing bisnis bagean solar
sampeyan bisa entuk rega sing cukup
sampeyan bisa entuk garansi kanggo produk pesanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita