Pengontrol Tekanan Pompa Bahan Bakar Rel Pengukur Metode Solenoid SCV Valve Unit 0928400627 0 928 400 627 51125050027

  • Nomer bagean: 0928400627
  • Detail Produk

    Tag Product

    Bahan Api Umum Regulator Tekanan Pompa Kontrol Metering Solenoid SCV Unit Katup 0928400627 0 928 400 627

    Nomer Bahagian: 0928400627 0 928 400 627

    Nomer Wong:51125050027

    Pompa aplikasi: 0445020023

    MOQ: 1PC

    PAKET: SENI MEREK, NUTRUAL UTAWA OEM

    Bobot: 0,25KG

    Wektu pengiriman: ing 3 dina kerja

      Brand Nine Liyane
    Sejarah 50 Taun 20 taun maksimal
    Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Brand Market ngarep
    Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
    Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
    Sadurunge lan sawise Layanan Layanan Profesional lan cepet 95% Sadurunge adol uga ok, Nanging Sawise layanan adol ora sampurna
    Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
    Rega Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk