Pengontrol Tekanan Pompa Bahan Bakar Rel Pengukur Metode Solenoid SCV Valve Unit 0928400627 0 928 400 627 51125050027

  • Nomer bagean: 0928400627
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Bahan Bakar Rel Umum Regulator Tekanan Pompa Kontrol Metering Solenoid SCV Unit Katup 0928400627 0 928 400 627

    Nomer Bagéan: 0928400627 0 928 400 627

    Nomer Wong:51125050027

    Pompa aplikasi: 0445020023

    MOQ: 1PC

    PAKET: SENI MEREK, NUTRUAL UTAWA OEM

    Bobot: 0,25KG

    Wektu pangiriman: ing 3 dina apa wae

      Brand Nine Liyane
    Sejarah 50 Taun Maksimal 20 taun
    Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Merek Pasar Omah
    Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
    Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
    Layanan sadurunge lan sawise didol Profesional lan cepet 95% Sadurunge didol uga ok, Nanging Layanan sawise didol ora sampurna
    Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
    Regane Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk