Denso Common Rail Injector Fuel Injector 095000-5402 095000-5403 095000-5404 Kanggo Mesin Tekanan Tinggi Toyota

Detail Produk

Tag Produk

Denso Common Rail Injector Fuel Injector 095000-5402 095000-5403 095000-5404 Kanggo Mesin Tekanan Tinggi Toyota
Merek: Nine / denso
Nomer Bagéan: 095000-5402
Bobot: 0,8
Aplikasi: TOYOTA

Pambuka Titik Kunci Produksi
1. Workblank diprodhuksi dening pabrik awake dhewe
2. Saben bagean duwe ID, saben proses duwe manajemen sing dikerjakake kanthi tepat. Mula ana masalah sing bisa ditindakake kanthi tepat.
3. Bangku tes yaiku tes saben data semprotan, dudu data rata-rata edisi lawas. Priksa manawa barang 'data sampurna.
4. 100% tingkat sing diuji sadurunge dikirim
5. 5.proses profesional lan cepet kanggo layanan sawise didol.

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun Maksimal 20 taun
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Merek Pasar Omah
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Layanan sadurunge lan sawise didol Profesional lan cepet 95% Sadurunge didol uga ok, Nanging Layanan sawise didol ora sampurna
Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
Regane Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita