Denso Common Rail Injector Fuel Injector 095000-5402 095000-5403 095000-5404 Kanggo Mesin Tekanan Tinggi Toyota

Detail Produk

Tag Product

Denso Common Rail Injector Fuel Injector 095000-5402 095000-5403 095000-5404 Kanggo Mesin Tekanan Tinggi Toyota
Merek: Nine / denso
Nomer Bagéan: 095000-5402
Bobot: 0,8
Aplikasi: TOYOTA

Pambuka Tombol Produksi
1. Workblank diprodhuksi dening pabrik awake dhewe
2. Saben bagean duwe ID, saben pangolahan duwe persis ngatur pekerja. Yen ana masalah bisa nggarap pekerja sing persis.
3. Bangku tes yaiku tes saben data semprotan, dudu data rata-rata edisi lawas. Priksa manawa saben data pancen sampurna.
4. 100% tingkat sing diuji sadurunge dikirim
5. 5.profesional lan cepet kanggo layanan sawise adol.

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun 20 taun maksimal
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Brand Market ngarep
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Sadurunge lan sawise Layanan Layanan Profesional lan cepet 95% Sadurunge adol uga ok, Nanging Sawise layanan adol ora sampurna
Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
Rega Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita