Diesel Injector 0445120217 0 445 120 217

Detail Produk

Tag Product

injector diesel 0445120217 0 445 120 217              
Merek: Nine / Bosch
Nomer Perangan: 0445120217
Nomer Nozzle: DLLA148P1524
Nomer Katup Kontrol: F 00R J02 466
Bobot: 0,8kgs

Pambuka Tombol Produksi
1. workblank diprodhuksi dening pabrik awake dhewe
2. Saben bagean duwe ID, saben pangolahan duwe persis ngatur pekerja. Yen ana masalah bisa nggarap pekerja sing persis.
3. Bangku tes yaiku tes saben data semprotan, dudu data rata-rata edisi lawas. Priksa manawa saben data pancen sampurna.
4. 100% tingkat sing diuji sadurunge dikirim
5. 5.profesional lan cepet kanggo layanan sawise adol.

Apa Maklum balas Pelanggan?
"Rega wajar."
"Nduwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan instalasi teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan profesional. ”
"Nalika aku wis nyoba, aku tuku rong set Suntikan Pabrik Little, 3 wulan normal kudu ngganti. Yen liyane ngganti bagean, aku butuh dhuwit buruh, tegese mesin kerja setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 suntik suntik. saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa masalah. Yen tenang lan akuntan, kita bisa entuk asil bandhing kanthi gampang. "
"2 nyedhiyakake bagean pabrik cilik + biaya buruh> 1 rega rega sangang merek. Kajaba iku, yen njupuk komponen pabrik cilik, pungkasane aku nggawe kesan sing ora apik kanggo klien… ”

Pengiriman
1. 1kg nganti 45kgs kanthi pengiriman ekspres. Kayata DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2. 45kg nganti 500kg dening Air.
3. 500kgs liyane, liwat segara, kanthi dharatan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita