Diesel Injector 0445120217 0 445 120 217

Detail Produk

Tag Produk

injeksi diesel 0445120217 0 445 120 217              
Merek: Nine / Bosch
Nomer Bagéan: 0445120217
Nomer Nozel: DLLA148P1524
Nomer Katup Kontrol: F 00R J02 466
Bobot: 0,8 kg

Pambuka Titik Kunci Produksi
1. workblank diprodhuksi dening pabrik awake dhewe
2. Saben bagean duwe ID, saben proses duwe karyawan sing ngatur. Mula ana masalah sing bisa ditemokake kanthi bener.
3. Bangku tes yaiku tes saben data semprotan, dudu data rata-rata edisi lawas. Priksa manawa barang 'data sampurna.
4. 100% tingkat sing diuji sadurunge dikirim
5. 5.proses profesional lan cepet kanggo layanan sawise didol.

Apa Umpan Balik Pelanggan?
"Rega wajar."
“Duwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan instalasi teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan profesional. ”
"Nalika nyoba, aku tuku 2 set Injektor Pabrik Cilik, Minangka biasane 3 wulan kudu ngganti. Apamaneh nalika ngganti komponen, aku butuh dhuwit kanggo mbayar buruh, tegese, mesinku kerja setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 set injektor saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa masalah. Yen tenang lan akuntan, kita bisa entuk asil bandhing kanthi gampang. "
"2 set bagian pabrik + biaya buruh> 1 set rega merek sangang bagean. Menapa malih, yen njupuk komponen pabrik cilik, pungkasane aku nggawe kesan sing ora apik kanggo klien… ”

Kiriman
1. 1kg nganti 45kgs kanthi pengiriman ekspres. Kayata DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2. 45kgs nganti 500kgs nganggo Air.
3. 500kgs liyane, liwat segara, kanthi dharatan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita