Injector Cat IT12B 127-8205 0R8479

Detail Produk

Tag Produk

Injector Cat IT12B 127-8205 0R8479
Merek: Sembarang Utawa Uler
Nomer bagean: 127-8205
Nomer Reman: 0R8479
Pabrik: Caterpillar / Nine Diesel
Aplikasi: IT12B
Bobot: 1kg

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun 20 taun maksimal
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Brand Market ngarep
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Sadurunge lan sawise Layanan Layanan Profesional lan cepet 95% Sadurunge adol uga ok, Nanging Sawise layanan adol ora sampurna
Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
Rega Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun

Pengiriman
1.1kg nganti 45kg kanthi kiriman ekspres.such minangka DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2.45kg nganti 500kg dening Air.
3,500kg luwih, miturut segara, kanthi daratan

Napa Milih Kita
Suplemen sampeyan duwe pengalaman luwih saka 50 taun
Pemasok sampeyan ngliwati ISO / TS16949
sampeyan bisa entuk profesional sadurunge lan sawise layanan adol
supplier sampeyan duwe kredit sing apik ing bisnis bagean diesel
sampeyan bisa entuk rega cukup
sampeyan bisa entuk garansi kanggo produk pesanan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita