Suntik Kucing IT12B 127-8205 0R8479

Detail Produk

Tag Produk

Suntik Kucing IT12B 127-8205 0R8479
Merek: Nine Utawa Uler
Nomer Bagéan: 127-8205
Nomer Reman: 0R8479
Pabrik: Caterpillar / Nine Diesel
Aplikasi: IT12B
Bobot: 1kg

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun Maksimal 20 taun
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Merek Pasar Omah
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Layanan sadurunge lan sawise didol Profesional lan cepet 95% Sadurunge didol uga ok, Nanging Layanan sawise didol ora sampurna
Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
Regane Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih larang saben wulan sajrone setaun

Kiriman
1.1kg nganti 45kgs kanthi pengiriman ekspres. Kayata DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2,45kgs nganti 500kgs kanthi Air.
3.500kgs liyane, liwat segara, kanthi dharatan

Napa Pilih Kita
Suplemen sampeyan duwe pengalaman luwih saka 50 taun
Pemasok sampeyan lulus ISO / TS16949
sampeyan bisa njaluk layanan profesional sadurunge lan sawise didol
supplier sampeyan duwe kredit sing apik ing bisnis bagean solar
sampeyan bisa entuk rega sing cukup
sampeyan bisa entuk garansi kanggo produk pesanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita