Perkins Injector 6i4355 6i-4355 0R2922

Detail Produk

Tag Produk

Perkins Injector 6i4355 6i-4355 0R2922
Merek: Sembarang Utawa Uler
Nomer Bagéan: 6i-4355
Nomer Bahagian Reman: 0R2922
Pabrik: Caterpillar / Nine Diesel
Bobot: 3kg

Apa Maklum balas Pelanggan?
"Rega wajar."
"Duwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan wangsulan profesional."
"Nalika aku nyoba, aku tuku 2 set Suntikan Pabrik Little, 3 wulan normal kudu ngganti. Apamaneh nalika ngganti komponen, aku butuh dhuwit kanggo buruh, tegese mesinku setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 set injeksi saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa masalah. Yen kita tenang lan akuntan, kita bisa ngasilake asil komporasi kanthi gampang. "
"2 ngeset bagean pabrik + biaya buruh> 1 nyetel rega sangang rega rega. Yen luwih saka bagean pabrik cilik, pungkasane aku nggawe kesan kualitas kanggo klien ..."

Pengiriman
1.1kg nganti 45kg kanthi kiriman ekspres.such minangka DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2.45kg nganti 500kg dening Air.
500kg luwih, dening segara, kanthi daratan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita