Perkins Injector 6i4355 6i-4355 0R2922

Detail Produk

Tag Produk

Perkins Injector 6i4355 6i-4355 0R2922
Merek: Nine Utawa Uler
Nomer Bagéan: 6i-4355
Nomer Reman: 0R2922
Pabrik: Caterpillar / Nine Diesel
Bobot: 3kg

Apa Umpan Balik Pelanggan?
"Rega wajar."
"Duwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan wangsulan profesional."
"Nalika nyoba, aku tuku 2 set Injektor Pabrik Cilik, Minangka biasane 3 wulan kudu ngganti. Apamaneh nalika ngganti komponen, aku butuh dhuwit kanggo buruh, tegese mesinku setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 set injeksi saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa masalah. Yen tenang lan akuntan, kita bisa entuk asil bandhing kanthi gampang. "
"2 nyetel bagean pabrik + biaya buruh> 1 set merek sangang bagean. Kajaba yen aku njupuk komponen pabrik cilik, pungkasane aku nggawe kesan kualitas sing ora apik kanggo klien ..."

Kiriman
1.1kg nganti 45kgs kanthi pengiriman ekspres. Kayata DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2,45kgs nganti 500kgs kanthi Air.
500kgs liyane, liwat segara, kanthi dharatan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita