C15 C18 C32 Perkins Injector 253-0618 2530618 10R2772 10R-2772

Detail Produk

Tag Product

C15 C18 C32 Perkins Injector 253-0618 2530618 10R2772 10R-2772  
Merek: Sembarang Utawa Uler
Nomer Bagéan: 253-0618
Nomer Reman: 10R2772
Pabrik: Caterpillar / Nine Diesel
Aplikasi: C15, C18, C32 
Bobot: 0,4kg

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun 20 taun maksimal
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Brand Market ngarep
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Sadurunge lan sawise Layanan Layanan Profesional lan cepet 95% Sadurunge adol uga ok, Nanging Sawise layanan adol ora sampurna
Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
Rega Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun

Pengiriman
1.1kg nganti 45kg kanthi kiriman ekspres.such minangka DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2.45kg nganti 500kg dening Air.
3,500kg luwih, miturut segara, kanthi daratan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita