C15 C18 C32 Perkins Injector 253-0618 2530618 10R2772 10R-2772

Detail Produk

Tag Produk

C15 C18 C32 Perkins Injector 253-0618 2530618 10R2772 10R-2772  
Merek: Nine Utawa Uler
Nomer Bagéan: 253-0618
Nomer Reman: 10R2772
Pabrik: Caterpillar / Nine Diesel
Aplikasi: C15, C18, C32 
Bobot: 0,4kg

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun Maksimal 20 taun
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Merek Pasar Omah
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Layanan sadurunge lan sawise didol Profesional lan cepet 95% Sadurunge didol uga ok, Nanging Layanan sawise didol ora sampurna
Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
Regane Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih larang saben wulan sajrone setaun

Kiriman
1.1kg nganti 45kgs kanthi pengiriman ekspres. Kayata DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2,45kgs nganti 500kgs kanthi Air.
3.500kgs liyane, liwat segara, kanthi dharatan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita