C15 C18 Caterpillar Diesel Fuel Injector 253-0616 2530616 10R3265 10R-3265

Detail Produk

Tag Produk

C15 C18 Caterpillar Diesel Fuel Injector 253-0616 2530616 10R3265 10R-3265 
Merek: Nine Utawa Uler
Nomer Bagéan: 253-0616
Nomer Reman: 10R3265
Pabrik: Caterpillar / Nine Diesel
Aplikasi: C15 , C18
Bobot: 0,4kg

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun Maksimal 20 taun
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Merek Pasar Omah
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Layanan sadurunge lan sawise didol Profesional lan cepet 95% Sadurunge didol uga ok, Nanging Layanan sawise didol ora sampurna
Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
Regane Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih larang saben wulan sajrone setaun

Napa Pilih Kita
Suplemen sampeyan duwe pengalaman luwih saka 50 taun
Supplier sampeyan lulus ISO / TS16949
sampeyan bisa njaluk layanan profesional sadurunge lan sawise didol
supplier sampeyan duwe kredit sing apik ing bisnis bagean diesel
sampeyan bisa entuk rega sing cukup
sampeyan bisa entuk garansi kanggo produk pesanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita