C15 C18 Caterpillar Diesel Fuel Injector 253-0616 2530616 10R3265 10R-3265

Detail Produk

Tag Product

C15 C18 Caterpillar Diesel Fuel Injector 253-0616 2530616 10R3265 10R-3265 
Merek: Sembarang Utawa Uler
Nomer bagean: 253-0616
Nomer Reman: 10R3265
Pabrik: Caterpillar / Nine Diesel
Aplikasi: C15 , C18
Bobot: 0,4kg

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun 20 taun maksimal
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Brand Market ngarep
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Sadurunge lan sawise Layanan Layanan Profesional lan cepet 95% Sadurunge adol uga ok, Nanging Sawise layanan adol ora sampurna
Durabilitas Bagian 6 wulan 3-4 wulan
Rega Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun

Napa Milih Kita
Suplemen sampeyan duwe pengalaman luwih saka 50 taun
Pemasok sampeyan ngliwati ISO / TS16949
sampeyan bisa entuk profesional sadurunge lan sawise layanan adol
supplier sampeyan duwe kredit sing apik ing bisnis bagean diesel
sampeyan bisa entuk rega cukup
sampeyan bisa entuk garansi kanggo produk pesanan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita