Denso Common Rail Injector Fuel Injector 23670-09380 295050-0810 Kanggo Mesin Tekanan Tinggi Toyota

Detail Produk

Tag Product

Denso Common Rail Injector Fuel Injector 23670-09380 295050-0810 Kanggo Mesin Tekanan Tinggi Toyota
Merek: Nine / denso
Nomer bagean: 23670-09380
Bobot: 0,8
Aplikasi: TOYOTA Hiace, Hilux

Pambuka Tombol Produksi
1. Workblank diprodhuksi dening pabrik awake dhewe
2. Saben bagean duwe ID, saben pangolahan duwe persis ngatur pekerja. Yen ana masalah bisa nggarap pekerja sing persis.
3. Bangku tes yaiku tes saben data semprotan, dudu data rata-rata edisi lawas. Priksa manawa saben data pancen sampurna.
4. 100% tingkat sing diuji sadurunge dikirim
5. 5.profesional lan cepet kanggo layanan sawise adol.

Napa Milih Kita
Suplemen sampeyan duwe pengalaman luwih saka 50 taun
Pemasok sampeyan ngliwati ISO / TS16949
sampeyan bisa entuk profesional sadurunge lan sawise layanan adol
supplier sampeyan duwe kredit sing apik ing bisnis bagean diesel
sampeyan bisa entuk rega cukup
sampeyan bisa entuk garansi kanggo produk pesanan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita