Denso Common Rail Injector Fuel Injector 23670-09380 295050-0810 Kanggo Mesin Tekanan Tinggi Toyota

Detail Produk

Tag Produk

Denso Common Rail Injector Fuel Injector 23670-09380 295050-0810 Kanggo Mesin Tekanan Tinggi Toyota
Merek: Nine / denso
Nomer Bagéan: 23670-09380
Bobot: 0,8
Aplikasi: TOYOTA Hiace, Hilux

Pambuka Titik Kunci Produksi
1. Workblank diprodhuksi dening pabrik awake dhewe
2. Saben bagean duwe ID, saben proses duwe manajemen sing dikerjakake kanthi tepat. Mula ana masalah sing bisa ditindakake kanthi tepat.
3. Bangku tes yaiku tes saben data semprotan, dudu data rata-rata edisi lawas. Priksa manawa barang 'data sampurna.
4. 100% tingkat sing diuji sadurunge dikirim
5. 5.proses profesional lan cepet kanggo layanan sawise didol.

Napa Pilih Kita
Suplemen sampeyan duwe pengalaman luwih saka 50 taun
Supplier sampeyan lulus ISO / TS16949
sampeyan bisa njaluk layanan profesional sadurunge lan sawise didol
supplier sampeyan duwe kredit sing apik ing bisnis bagean diesel
sampeyan bisa entuk rega sing cukup
sampeyan bisa entuk garansi kanggo produk pesanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita