Diesel Injector Bosch 0445110141 0 445 110 141 Kanggo Renault

Detail Produk

Tag Produk

Diesel Injector Bosch 0445110141 0 445 110 141 Kanggo Renault

Merek: Nine / Bosch

Nomer Bagéan: 0445110141

Nomer Nozel: DLLA146P1296

Nomer Katup Kontrol: F 00V C01 022

Bobot: 0,6 kg

Aplikasi: Renault

Apa Umpan Balik Pelanggan?

"Rega wajar."

"Duwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan wangsulan profesional."

"Nalika nyoba, aku tuku 2 set Injektor Pabrik Cilik, Minangka biasane 3 wulan kudu ngganti. Apamaneh nalika ngganti komponen, aku butuh dhuwit kanggo mbayar buruh, tegese, mesinku kerja setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 set injektor saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa ana masalah. Yen tenang lan akuntan, kita bisa entuk asil bandhing kanthi gampang. 2 mranata pabrik cilikbagean + buruhregane> 1 set merek sangang bagean rega. Kajaba iku yen njupuk pabrik cilikbagean s, pungkasane aku madea kualitas ora apik kesan ing klien …

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun Maksimal 20 taun
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Merek Pasar Omah
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Layanan sadurunge lan sawise didol Profesional lan cepet 95% Sadurunge didol uga ok, Nanging Layanan sawise didol ora sampurna
Bagean Durability 6 wulan 3-4 wulan
Regane Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih larang saben wulan sajrone setaun



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita