Diesel Injector Bosch 0445110141 0 445 110 141 Kanggo Renault

Detail Produk

Tag Product

Diesel Injector Bosch 0445110141 0 445 110 141 Kanggo Renault

Merek: Nine / Bosch

Nomer bagean: 0445110141

Nomer Nozel: DLLA146P1296

Nomer Katup Kontrol: F 00V C01 022

Bobot: 0,6 kg

Aplikasi: Renault

Apa Maklum balas Pelanggan?

"Rega wajar."

"Duwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan wangsulan profesional."

"Nalika nyoba, aku tuku 2 set Injektor Pabrik Cilik, Minangka biasane 3 wulan kudu ngganti. Apamaneh nalika ngganti komponen, aku butuh dhuwit kanggo mbayar buruh, tegese, mesinku kerja setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 set injektor saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa masalah. Yen kita tenang lan akuntan, kita bisa entuk asil komporasi kanthi gampang. 2 mranata pabrik cilik'bagean + buruh's biaya> 1 rega rega sangang rega.Moreover Yen aku njupuk pabrik cilik's bagean, pungkasane aku madoo kualitas ora apik kesan ing klien …

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun 20 taun maksimal
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Brand Market ngarep
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Sadurunge lan sawise Layanan Layanan Profesional lan cepet 95% Sadurunge adol uga ok, Nanging Sawise layanan adol ora sampurna
Bagéan Durability 6 wulan 3-4 wulan
Rega Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita