Injeksi Umum Railch Bosch 0445120142 Kanggo Yamz

Detail Produk

Tag Produk

Injeksi Umum Railch Bosch 0445120142 Kanggo Yamz

Merek: Nine / Bosch

Nomer Bagéan: 0445120142

Nomer Nozel: 0433172091 / DLLA149P1787

Nomer Katup Kontrol: F00RJ02056

Bobot: 0,8 kg

Apa Maklum balas Pelanggan?

"Rega wajar."

"Duwe profesional sadurunge & sawise layanan lan Kualitas sing luwih apik. Yen aku duwe masalah babagan teknologi, Brand Nine bakal menehi wangsulan cepet lan wangsulan profesional."

"Nalika nyoba, aku tuku 2 set Injektor Pabrik Cilik, Minangka biasane 3 wulan kudu ngganti. Apamaneh nalika ngganti komponen, aku butuh dhuwit kanggo mbayar buruh, tegese, mesinku kerja setengah taun, 1 mesin kudu tuku 2 set injektor saka pabrik cilik utawa toko reman. Nanging aku tuku Brand Nine, aku bisa nggunakake 6 wulan tanpa ana masalah. Yen tenang lan akuntan, kita bisa entuk asil bandhing kanthi gampang. ”

 ”2 mranata pabrik cilik'bagean + buruh's biaya> 1 rega rega sangang rega.Moreover Yen aku njupuk pabrik cilik's bagean, pungkasane aku madoo kualitas ora apik kesan ing klien … ”

Sangang Diesel VS Liyane

  Brand Nine Liyane
Sejarah 50 Taun 20 taun maksimal
Mesin Produksi Edisi toppest paling anyar saka merek famouse gedhe Mesin produksi Brand Market ngarep
Kualitas Kelas Paling Dhuwur A A utawa Biasa
Sertifikat TS16949 lan CE N / A utawa ISO9000
Sadurunge lan sawise Layanan Layanan Profesional lan cepet 95% Sadurunge adol uga ok, Nanging Sawise layanan adol ora sampurna
Bagéan Durability 6 wulan 3-4 wulan
Rega Biaya sing luwih murah saben wulan sajrone setaun Biaya sing luwih dhuwur saben wulan sajrone setaun

 Mesin produksi edisi paling apik lan paling anyar; Saben Injector duwe ID No., bisa ngasilake saben pangolahan sing ngatur, 100% Diuji sadurunge kiriman; sertifikat ISO: TS16949 & CE, Harga Pasar sing Apik; Cepet Lan Profesional sadurunge lan sawise layanan adol; Coba pikirake mikir, apa sing dibutuhake.

 







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita