Bahmueller kanggo muncung lan katup injeksi injector 1

Komponen spesifik lan fitur proses Iki ngidini kita entuk:
NOZZLE NEEDLE (SEAT & MATET GRINDING)
Rodha mecah CBN kaping siklus <15s
2 kepala ukuran pangolahan kanthi diameter lurus <0.3µm
piezo tailstock pandhuan diameter kekejeman Ra <0,06m
stasiun pangukuran sisihan dimensi celah <1µm
stasiun mriksa dimensi babak <0.3µm
NEEDLE NOZZLE (ING ROLLER ASSEMBLY)
Déwan rol Sudut kursi +/- 0.1 ° cmk> 2
sumbu hidrostatik babak 1.2 µm cmk> 2
roda mecah eksternal karo CBN lurus 0,8 µm cmk> 2s
klamben muter mesthi kanggo diameter reseptor 2µm cmk> 2
  Rz 1.3 / Pt 1,4 cmk> 2
  wektu mecah 6,5 s.

Wektu kiriman: Jun-04-2020