Bahmueller kanggo nozel lan katup injektor spesifikasi 1

Komponen tartamtu lan fitur proses Iki ngidini kita entuk:
JARUM NOZZLE (KURSI & PERTANDINGAN GRINDING)
CBN grinding wheel wektu siklus <15s
2 diameteripun ing-proses pangukuran sirah straightness <0,3µm
piezo tailstock guide diameter roughnesses Ra < 0,06µm
stasiun pra-pengukuran penyimpangan ukuran gap <1µm
stasiun mriksa dimensi bunder <0,3µm
JARUM NOZZLE (IN ROLLER ASSEMBLY)
ngrakit roller Sudut kursi +/- 0,1° cmk>2
sumbu hidrostatik bunder 1,2 µm cmk>2
wheel mecah external karo CBN straightness 0,8 µm cmk>2s
klamben puteran diameteripun wadah 2µm cmk>2
  Rz 1.3 / Pt 1.4 cmk>2
  wektu mecah 6,5 sec.

Wektu kirim: Jun-04-2020