Kabar

  • How do we clean diesel injector nozzle?

    Kepiye carane ngresiki nozzle injektor diesel?

    Reresik tanpa disassembly. Cara iki nggunakake tekanan saka sistem asli mesin lan jaringan sirkulasi kanggo ngganti pembakaran bahan bakar karo agen pembersih kanggo ngresiki celengan karbon ing silinder, lan banjur nggunakake sistem exhaust kanggo ngeculake. Sanajan cara iki ...
    Waca liyane
  • how does flameout solenoid work

    carane flameout solenoid bisa

    Nalika mesin diesel dipateni, ana kumparan ing katup solenoid sing padha karo generator. Nalika daya diuripake, gaya Magnetik kui kanggo narik ngalih mandeg bali menyang bahan bakar. Nalika daya dipateni, ora ana gaya magnet. Iku lengo. Sawise ...
    Waca liyane
  • Carane nyoba nozzles dhewe

    Sawise excavator nemokke masalah kayata kangelan ing miwiti, kalem mudhun, lan mundhak dadakan ing konsumsi bahan bakar, kakehan master pangopènan bakal miwiti karo pengawasan lan ngresiki muncung injeksi bahan bakar, kang uga nerangake pentinge ...
    Waca liyane
  • Nine diesel / jiujiujiayi preian kabar

    1 okt nganti 7 okt iku preian dina nasional.
    Waca liyane
  • What’s solenoid working principle?

    Apa prinsip kerja solenoid?

    Prinsip kerja injektor bahan bakar 1. Nalika katup solenoid injektor ora micu, musim semi cilik meksa tutup bal ing ngisor piring poros menyang katup relief Ing bolongan lenga, bolongan saluran minyak ditutup lan tekanan dhuwur rel umum dibentuk. ing kamar kontrol katup. Serupa...
    Waca liyane
  • why delphi nozzles shock engine?

    kok mesin kejut delphi nozzles?

    mangga dipriksa papat silinder injector aliran data. nyetel padha menyang padha.
    Waca liyane
  • How to repair CRIN Common rail injector?

    Carane ndandani CRIN Common rail injector?

    CRIN 1 / Common rail generasi pertama common rail injector saiki ing pasar ana: Cummins 0445120007 0445120121 0445120122 0445120123 . Komatsu excavator Mitsubishi 6M70 engine: 0445120006. Iveco; 0 445 120 002, Dongfeng Renault; 0445120084 0445120085 lsp Sadurunge ngganti klep se...
    Waca liyane
  • China Origin Bosch Piezo Nozzle Is Coming

    Nozzle Bosch Piezo Asal China Teka

    China Asal Bosch Piezo Nozzle Punika Rawuh Aplikasi Injectors 0445116014 AudiPorsche CayenneVW Touareg 0445116015 0445116022 0445115014 0445116047 0445116010 CJAA, TDI, 5K1 2.0d VW Golf 0445116011 986435367 0445116012 landrover, Citroen C5C6, Peugeot 407 landrover, Cit ...
    Waca liyane
  • New Valve Set F00VC01200 F00VC01201 Is Testing

    Set Katup Anyar F00VC01200 F00VC01201 Tes

    Nine Brand Valve Set F00VC01200 For Injector 0445110351, F00VC01201 For injector 0445110418 bakal diprodhuksi metu. Welcome customer inquiry and order.thx    
    Waca liyane
  • Why diesel engine has black smoke,and how to settle it?

    Napa mesin diesel duwe kumelun ireng, lan carane ngatasi?

    Asap ireng mesin diesel duwe sawetara alasan. miturut biasane masalah accured, wis tindakake alasan: 1. Masalah sistem injeksi bahan bakar 2. Masalah sistem kobong 3. Masalah sistem intake 4. Masalah sistem exhaust 5. Liyane contone masalah kualitas diesel, masalah sing cocog karo bagean Carane c...
    Waca liyane
  • What’s Injector Knock ?Why does it happen?

    Apa Injector Knock? Kenapa bisa kedadeyan?

    Knock minangka tampilan sing ora normal kobong. Ing wektu iki, mesin ora cukup daya. Tindakake tumindak: Engine Suhu dhuwur Burning ora sampurna, exhaustness diblokir Mesin kurang konsumsi lenga daya luwih gedhe RPM owah-owahan dumadakan Alasan: Burning majeng Burning house uga ...
    Waca liyane
  • how to find good quality diesel nozzle manufacture

    carane kanggo golek kualitas apik produksi nozzle diesel

    1. mriksa peralatan produksi 2. riset tim teknologi 3. ngerti reputasi 4. ngerti babar pisan 4. nyoba kanggo nyoba pesenan
    Waca liyane