Kunjungan Pelanggan Rusia ing Perusahaan

2019.10.25k pelanggan iki ngunjungi pabrik kita, dheweke pancen marem peralatan produksi. Amarga peralatan kita minangka merek sing paling misuwur ing saindenging jagad, uga minangka edition paling anyar. Kanthi cara iki, kita bisa nggawe manawa produksi akurat. Kita duwe ahli teknis paling trampil ing China.

Ora mung duwe kualitas apik, regane uga cukup wajar. Sawise dibukak, pelanggan njupuk conto ing bangku tes. Wis kepenak banget kualitas pilihan Random.

Nalika kabeh wong ngresiki, tamu sing ngunjungi kunci minangka kunci kanggo njaga pelanggan lan pesenan. Dadi, kita kudu dadi program visting pelanggan sing jelas

1. Sapa sing bakal ngunjungi kowe?

Kelas apa sing bakal dibukak sampeyan?

1) departemen manajemen senior.such minangka bos, pemilik dll

2) Manajer sales

3) Loro utawa luwih tim wong

4) Individu

2. Nalika dheweke ngunjungi sampeyan?

1) sawise email utawa komunikasi profesional

2) Sawise tatanan uji coba

3) Sawise sawetara pesenan

4) Sawise keprungu saka wong, pameran utawa sit web

3.. Kanggo kunjungan pelanggan, yaiku mbantu sampeyan ngerti babagan:

1) Pasar

2) Para kawula

3) Napa milih kita

4) Kabutuhan sing bakal teka

5) Cara kepiye Gawe kerjasama sing luwih kuwat

 NEW3


Wektu kiriman: Jun-04-2020