Pelanggan Rusia Ngunjungi Perusahaan Kita

25.10.2019th customer iki ngunjungi pabrik kita, dheweke banget gawe marem peralatan produksi kita. Amarga peralatan kita merek paling misuwur ing saindenging jagad, uga edisi paling anyar. Kanthi cara iki, kita bisa nggawe manawa produksi akurat. Kita duwe ahli teknis paling trampil ing China.

Ora mung duwe kualitas ndhuwur, rega uga cukup masuk akal. Sawise kunjungan, pelanggan njupuk conto ing bangku tes.

Nalika kita kabeh ngresiki, kunjungan pelanggan minangka kunci kanggo njaga pelanggan lan pesenan. Dadi kita kudu jelas program kunjungan pelanggan

1. Sapa sing bakal ngunjungi sampeyan

Apa kelas sing bakal ngunjungi sampeyan?

1) Departemen manajemen senior.kayata bos,pemilik lsp

2) Manajer penjualan

3) Tim loro utawa luwih

4) Individu

2. Kapan padha dolan marang kowe?

1) sawise email profesional utawa komunikasi

2) Sawise pesenan nyoba

3) Sawise sawetara pesenan

4) Sawise krungu saka wong, pameran utawa web sit

3. Kanggo riko pelanggan apa wae, yaiku kanggo mbantu sampeyan entuk pangerten sing luwih apik babagan:

1) Pasare

2) Wong

3) Apa milih kita

4) Kebutuhan sing teka

5) Cara carane Mbangun kerjasama luwih kuwat

 NEW3


Wektu kirim: Jun-04-2020